Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,964 $

A Decathlon jelentős felvásárlást jelentett be

E felvásárlás lehetőséget biztosít a vállalatnak, hogy bevonzza a prémium vásárlókat is.

...svg content...Fotó: Wikimedia Commons/Maksym Kozlenko
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A PR Newswire közlése szerint a francia érdekeltségű multinacionális áruházlánc bejelentette, hogy felvásárolta a német Bergfreunde „outdoor-specialista” céget, hogy prémium vásárlókat vonzzon be, valamint bővítse európai jelenlétét.

Az outdoor, azon belül is a hegyi sportokra és felszerelésekre specializálódott Bergfreunde jelenleg 11 országban van jelen. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

A bejelentés szerint annak ellenére, hogy megtörtént a felvásárlás, a két cég nem fog egybeolvadni, a Bergfreunde ugyanis továbbra is önálló egységként fog működni.

Az akvizícióról szóló közleményben arra is kitértek, hogy a német cég üzleti modellje és irányítási struktúrája egyaránt megmarad az üzlet lezárulta után.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.

Már tudni, milyen edzőt keres a Ferencváros Sztankovics helyére

Sztankovics hirtelen távozása miatt a Ferencváros nehezebb helyzetbe került, de van kikből meríteniük, és lehetséges, egy sokkal nagyobb név ül majd a kispadon.