Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Szabyest totálisan kiakadt a Farm VIP-ban, nyomorultaknak hívta a csapattársait

Nagyon durva dolgokat fogalmazott meg Szabyest a Farm VIP-ban, annyira elege lett ebből az egészből.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Farm VIP kalandjai is folytatódnak, méghozzá a megszokott nagy tempóban. Bíró Ica már nincs versenyben, hamar távoznia kellett, amire nem számított, és komoly csalódás a kiesése, mert sok potenciál volt benne.

Ica szerint Ripli Zsuzsi intézte el a kiesését, akiről kemény kritikákat fogalmazott meg. A másik csapat sajnálta Ica gyors kiesését, addig a csapattársak azon a véleményen voltak, jobb ez így, mert a társuk nem bírta a farmot. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Hamar feldolgozták Ica távozását, és mintha a hangulat is jobb lett volna, majd jött az újabb pofon a második termelési feladatnál. Érezhetően több a feszültség a sárga csapatnál, de most nem Rékasi Károly körül.

A színész csendesebb azóta, hogy leadta a csapat vezetését, így Zsuzsi került előtérbe, aki látszólag nem bírja a nyomást. Szabyest pedig továbbra sem hallgat, kimondja a véleményét, amivel viszont egy potenciális párbajt kockáztat meg.

Legutóbb annyira elborult, hogy nyomorultaknak nevezte a csapattársait. Kissé már megbánhatta a korai csapatváltást, amihez nem volt köze, és az első pillanattól kezdve nem érzi otthonosan magát a többiekkel.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.