Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,355 $

Istenes Bencéhez özönlöttek az üzenetek a szakmából, furcsállják a végeredményt

Istenes Bence azt mondta, özönlöttek hozzájuk az üzenetek a szakmai emberektől is, akik furcsállják a végeredményt a Sztárboxban.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz Jenő már korábban is elmondta, a Kabát Péter elleni meccsen történtek miatt sem akarta kiütni Istenes Bencét. Még annak ellenére sem, hogy igen komoly vita, feszültség alakult ki közöttük a Sztárbox elődöntőjét megelőző napokban.

Bence ugyan keménynek nevezte a meccset, azt mondta, Schobert Norbi 18 éves fia valójában keményebbeket ütött, mint Jenő. Egyelőre nincs béke közöttük, és Bence nem is számít arra, hogy beszélni fognak. Soron kívül A NASA szerint a Földön kívüli élet keresésében is fontos szerepe lesz a mesterséges intelligenciának

Jenő megjegyezte, ugyan hallotta Bence korábbi bocsánatkérését, azt akkor hajlandó elfogadni, ha látja az alázatosságot tőle. A chef lelke még mindig fáj, elsősorban a Kabáttal történtek miatt, akiről kiderült, műteni kell.

Istenes Bence közvetlen a mérkőzés után adott interjút az RTL-nek, melyben elmondta, egyelőre vannak benne bizonyos kérdések. Sok szakmabeli is üzent nekik, akik furcsállják a végeredményt, másra számítottak.

„Szoros volt, az biztos. Hogy ennyire szoros volt-e, és oda kellett volna-e adni Jenőnek, az már nyilván a pontozóbírók feladata volt. Visszanézzük a mérkőzést majd. Hozzánk özönlenek az üzenetek mindenféle szakmai emberektől, hogy furcsállják. Majd meglátjuk, én nyilván ezt most nem tudom megítélni.” – mondta rögtön a meccs után Bence.