Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,54 Ft
Euró
387,76 Ft
Font
452,28 Ft
Bitcoin
66,224 $

Istenes Bence nem érti, miért nem számoltak rá Rácz Jenőre

Istenes Bencének volt egy különösen erős pillanata, amikor úgy tűnt, kiüti Rácz Jenőt, de még csak rá sem számoltak.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz Jenő súlyos kritikákat fogalmazott meg Istenes Bencéről a nagy meccsüket követően a Sztárbox helyszínén. Természetesen Bencének is megvan a maga véleménye Jenőről, aki szerinte nem érdemelt tőle sportszerű viselkedést.

Folyamatos a vita a meccs végeredménye körül, sokan nem értik, miért nem Bence lett a győztes. Kovács Kokó István azt mondta, nála is Jenő nyert, ha nem is sokkal, miközben támogatná a visszavágót. Soron kívül Üvegszilánkok voltak a gyermekek ebédjében az iregszemcsei általános iskolában, többen megsérültek

Óriási esemény lenne, és ha az Bence győzelmével érne véget, jöhetne a döntő. Valószínűleg sok ezer ember váltana jegyet a mérkőzésre, egy sokkal nagyobb helyszínt is meg lehetne célozni az eseménnyel, akár egy stadiont

Bence az RTL-nek beszélt arról a pillanatról is, amikor úgy tűnt, Jenő padlót foghat. Az volt az a pillanat, amikor nekidőlt a kötélnek, majd a következő pillanatokban már nemigazán csinált semmit, csak nézett a bíróra.

„Azt nem is értem, hogy a bíró miért nem számolt rá, de megállította a mérkőzést. Azt hittem, azért, mert rá fog számolni a Jenőre, mivel nem reagált az ütésekre. Egy pillanatra megállította és utána mondta, hogy mehet tovább. Nem tudom, mi történt, ez számomra is érdekes jelenet volt.” – mondta az interjújában Bence.

Azahriah: Magyar Péter egyszerre kritizálja a Fideszt és a DK-t, ilyen még nem volt

Az egyik legnépszerűbb hazai előadó egy podcastben osztotta meg véleményét Magyar Péter kapcsán.