Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,54 Ft
Euró
387,76 Ft
Font
452,28 Ft
Bitcoin
66,224 $

A Chelsea már a téli átigazolási időszakban kész lehet ajánlatot tenni Osimhenért

Régen kinézték maguknak a Napoli nigériai tehetségét, most jöhet el az idő az ajánlatra.

...svg content...MTI/EPA/CIRO FUSCO
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Habár az a legvalószínűbb forgatókönyv, hogy Victor Osimhen nyáron dönti el, merre folytatja tovább pályafutását, könnyen lehet, hogy a Chelsea már januárban tesz érte egy jelzésértékű ajánlatot – írja a 90min.

Osimhen régóta a Chelsea első számú csatárcélpontja, azonban idén még nem volt lehetőségük leigazolni, az elmúlt hónapokban ugyanakkor egyre valószínűbbé vált, hogy a 24 éves csatár nem kíván élni a Napoli hosszabbítási ajánlatával. Soron kívül Üvegszilánkok voltak a gyermekek ebédjében az iregszemcsei általános iskolában, többen megsérültek

Ez felbátorította az idénynek új edzővel nekivágó Kékeket, ahol hiába költöttek csillagászati összeget átigazolásokra, továbbra is csupán a középmezőnyben hánykolódnak, és nagy szükségük lenne egy gólerős támadóra.

A Chelsea számára egyértelmű lehet az is, hogy Osimhen megszerzéséhez rekordösszeget kellene kifizetniük az olaszoknak, Moises Caicedo 115 millió fontos átigazolási költségét akár 20-30 millióval is megfejelhetik.

Oshimen szerződéséből még másfél év van hátra a Napolinál, és amennyiben a nyárhoz közeledve nem sikerül megegyezni a hosszabbításról, úgy valószínű, hogy a Chelsea lecsap majd a kínálkozó lehetőségre.