Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,84 Ft
Euró
387,72 Ft
Font
450,63 Ft
Bitcoin
61,072 $

Valaki megsütött egy Steam Decket

Biztosan nem volt ráírva a csomagolásra, hogy a műanyag hő hatására olvadni kezd.

Fotó: Unsplash/Edgar Almeida
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

Számos őrületes hírt olvashattunk már teljesen érthetetlen kihívásokról, most azonban valaki új szintre emelte azokat: egy Reddit-felhasználó ugyanis felfedezte, hogy ha a Valve kézi konzolját a forró tűzhelyen hagyja, úgy az döbbenetes módon felforrósodik.

MisterColeman az r/SteamDeck subredditen az eset kapcsán csak annyit tudott írni jó tanácsként a többi konzoltulajnak: Soron kívül Hamarosan kapható lesz Azahriah és a Tisza cipő limitált kollekciója

„Ne hagyd, hogy a Steam Deck érintkezzen a tűzhely lapjával.”

Az alábbi fotón is tisztán látszik, hogy szerencsétlen konzol nem bírta a kiképzést és egy diszkrétnek semmiképpen sem mondható lyuk keletkezett a hátulján:

Az egész történetben azonban talán az a legarcátlanabb, hogy az incidens után MisterColeman szemérmetlenül felkereste a Steam Deck Supportot, hogy megkérdezze, tudnak-e segíteni. Bizonyára sokakat meglep majd a Support válasza: nem tudtak segíteni.

Mindenesetre, a Reddit-felhasználó nem esett kétségbe, noha a Support kijelentését kétségbe vonja. Egy frissítésében ugyanis azt írta a Redditen:

„A Steam Deck Support azt mondta, hogy nem tudnak segíteni, és a javítás többe kerülne, mint egy új Steam Deck. Szerintem csak egy új akkumulátor és hátlap kell. Talán még csak nem is kell új akkumulátor. Majd meglátjuk.”

Deutsch Tamás sem hiányzik majd a köztévés EP-vitáról

A közelgő EP-választások kapcsán vitát szervez a köztévé, amelyen több párt EP-listavezetője is részt vesz.

Rekordszámú alkalmazást blokkolt a Google a Play Áruházban

2024-ben új szabályokat vezetett be a biztonsági kezdeményezése részeként a Google, amelyek értelmében jelentősen megnőtt az elutasított alkalmazások száma.