Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,53 Ft
Euró
386,78 Ft
Font
451,69 Ft
Bitcoin
66,745 $

Téliesen indul a hét: megmaradt a hó a Kékestetőn

A legfrissebb számítások szerint elsősorban az Északi-középhegységben és környezetében lehet havazás.

...svg content...Fotó: Unsplash
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Bwstream élőben közvetítő kamerája bizonyítja, hogy megmaradt a hó a Kékestetőn hétfőn reggel. Mint ahogy az a közvetítésen látszik, eléggé ködös az idő, ettől függetlenül határozottan kivehető a területet beborító hóréteg – írja a Magyar Nemzet.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat közlése szerint ma többnyire felhős vagy borult időre van kilátás, de késő délelőttig lehetnek még kevésbé felhős tájak, illetve időszakosan elvékonyodik a felhőtakaró. Soron kívül Gigantikus légtisztító lehet az emberiség ütőkártyája a klímaváltozás elleni küzdelemben

A legfrissebb számítások szerint elsősorban az Északi-középhegységben és környezetében lehet havazás. A térségben helyenként előfordulhat hószállingózás, északnyugaton néhol havas eső, ónos eső is.

Majd napközben az északkeleti harmad kivételével esőre vált át a csapadék típusa, s a déli, délnyugati szél időnként megélénkül. A hőmérséklet kora délután 0 és +8, késő este -1 és +5 fok között alakul.

Az OMSZ Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben hozzáteszik, keddre virradó éjszaka már nagyobb területen kezd el esni.

Egyre több gyermeknek van szüksége komoly segítségre

Az év első négy hónapjában több mint 10 ezer gyermek fordult a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítványhoz, közülük 500-an öngyilkossági szándékkal.