Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,103 $

Berki Mazsi sírva nyilatkozott, a párja is szóba került

Berki Mazsi nem bírta ki sírás nélkül, amik inkább örömkönnyek voltak, és már ott van a Sztárbox döntőjében.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nincs hivatalos információ arról, mennyi pénzt kapnak a Sztárbox versenyzői, bár ahhoz nem kell nagy matek, hogy sejthessük, szép összegekről lehet szó, amik csak további motivációt adhatnak.

Ha hinni lehet a vadabb pletykáknak, csak úgy repkedhetnek a milliók a hónapok alatt, így még inkább megérheti a műsorban szerepelni. Szintén pletyka, hogy az élő műsorért és a továbbjutásért ugyancsak busás összegeket kaphatnak a sztárok, de ez is csak szóbeszéd, mindenki kezelje fenntartásokkal ezeket a információkat, állításokat a Redditen. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Más műsorok kapcsán sem hozzák nyilvánosságra az összegeket, az azonban egyértelmű, mindez nem ingyen történik. Sajnálni sem szabad tőlük, hiszen mindenki annyit keres, amennyit adnak neki, akárcsak a futballban.

Berki Mazsi nagy név, és legutóbb Janicsák Vecát is legyőzte, amivel bejutott a döntőbe. Nagyot küzdöttek egymás ellen, kemény pillanatokon vannak túl, mondhatni hozták a kötelezőt, annyira jók voltak.

Mazsi sírva nyilatkozott, melynek kapcsán azt mondta, ez az egész annak köszönhető, hogy 200%-ot adott bele, miközben másfél hétig edzeni sem tudott. „Nem gondoltam volna, hogy ilyen jól fog sikerülni. Volt, hogy otthon sírtam, mert nem tudtam menni edzeni. Az edzőm, a családom és a párom támogatottak abban, hogy nem baj, kellett ez a pihenő, jó lesz.”

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.