Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,07 Ft
Euró
386,89 Ft
Font
450,85 Ft
Bitcoin
65,443 $

Kiderült, Kabát Péter bordája is eltört Rácz Jenő ellen a Sztárboxban

Kabát Péter több súlyosabb sérülést is szenvedett Rácz Jenő ellen, de szerencsére az agya sértetlen maradt.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Kabát Péter nemrég jelentette be, hogy a térdét sajnálatos módon műteni kell. A hosszú futballpályafutását megúszta ilyen sérülések nélkül, viszont a Sztárboxban elszenvedett KO sokba került.

Istenes Bence azt mondta, ez egy szerencsétlen KO volt, és aki ért hozzá, az látja is ezt. Mások pedig úgy beszéltek a kiütésről, mintha Mike Tyson csapott volna le, bár egyértelmű volt, ki a jobb. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

A ring mellől adott interjút Kabát Péter, aki azt mondta, összességében jól van, de sajnálatos módon meg kell műteni a térdét. Egy beszakadt porc miatt kell kés alá feküdnie a sztárnak, ugyanakkor nem aggódik, tudja, hogy jó kezekben lesz.

Sőt, arra is fény derült az RTL-nek adott interjújában, hogy Kabát bordatörést szenvedett, és ahogyan ő fogalmazott, ez csak hab a tortán. Elismerte, kavarognak benne most az érzések a helyszínre visszatérve, már csak amiatt is, mert többször visszanézte a meccset.

Úgy érzi, szüksége lesz még pár hétre, hogy leülepedjen benne ez az egész, de Jenőnek drukkol. Annyi üzenetet kapott a napok alatt, hogy azokra még nem tudott reagálni, hálás a támogatásért, jól esik neki. „Megpróbálok mindenkinek válaszolni.”

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.

Sarka Kata még az esti órákban is edzett, nagyon motivált (videó)

Sarka Kata női Terminatorként edz, nagyon motiváló, amit csinál, és ezzel rengeteg nőnek adhat erőt a közösségi médián keresztül.