Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,81 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
465,94 Ft
Bitcoin
56,668 $

Mindent bevet jövő héten az időjárás

Hó, eső, hideg, majd enyhülés. Nehéz lesz követni november utolsó napjaiban az időjárás szeszélyeit.

...svg content...Fotó: unsplash
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Változékony idő várható a következő héten, hétfőn szórványosan számíthatunk hóra, havas esőre, valamint esőre, többfelé élénk lesz a délnyugati szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 0, a legmagasabb 8 Celsius-fok körül alakul.

Kedden kevesebbet látjuk a napot, sokfelé várható eső, helyenként jelentősebb mennyiség is. Az Észak-Alföldön, illetve a hegyvidékeken hó és havas eső is előfordulhat. A szél marad, a hőmérséklet -1 és +7 fok között alakul. Soron kívül Börtönben marad az óbudai alpolgármester

Szerdán már szakadozni kezd a felhőzet, napsütéses időben bízhatunk, egyedül a keleti megyékben maradhat is felhős az ég, itt továbbra is lehet havas eső. A hajnal csípős lesz, akár -8 fokig is hűlhet a levegő, míg napközben +5 fok körül alakulnak majd a maximumok.

Csütörtökön ismét országszerte a felhőké lesz a főszerep, hajnalban -7 és -1 fok közötti hőmérséklet várható, nappal azonban enyhébb légtömeg érkezik, és akár 11 fokot is mérhetünk. Pénteken borult égkép mellett szintén kitart a melegebb idő, 16 fokig kúszhat a hőmérő higanyszála.

A hétvége is változékony időt tartogat, szombaton esővel, vasárnap több-kevesebb napsütéssel, erősödő hajnali fagyokkal és gyengülő nappali felmelegedéssel – közölte legfrissebb előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Egymás megműtésére is képesek a hangyák, antibiotikummal gyógyítanak

Persze nem úgy kell elképzelni, mint az embereknél, viszont egyetlen másik fajnál sem találkoztak még hasonlóval.

Egy eltűnt 16 éves lányt keresnek, életjele sem ad magáról

Eltűnése óta életjelet sem ad magáról az a 16 éves lány, akinek július 6-án veszett nyoma 12 óra körül Dióskálról. Ismeretlen helyre távozott, és jelenleg nem tudni, hol van, mit csinál, kik veszik körbe.