Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,940 $

Elképesztő felvétel jelent meg a Shrekről, szinte rá sem ismerni a népszerű mesehősre

Évekkel az első film kiadása előtt készült a tesztvideó.

...svg content...Fotó: unsplash
Kult

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

Korábban megírtuk, szárnyra kelt egy pletyka az Illumination stúdió háza tájáról, miszerint jön a Shrek 5. Mindez egyelőre csak híresztelés, a stúdió nem erősítette meg, de nem is cáfolta. Az egész onnan ered, hogy a LinkedInen megjelent egy életrajz, amelynek szerzője, egy, az NBCUniversalnél dolgozó gyakornok feltüntette, hogy dolgozott a Shrek 5-ön.

Az életrajz gyorsan eltűnt, de a hír elterjedt, szóval vélhetően a későbbiekben arra is fény derül majd, mennyi ennek az igazságalapja. Ám az tény, hogy a folytatásnak sok rajongó örülne. Most pedig egy érdekesség is érkezett számukra, ugyanis egy hihetetlen felvétel került elő, amely még az első film kiadása előtt készült. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

A szenzációval a The Zoom Art Studio szolgált, amely közel 30 év után hozta nyilvánosságra a Shrek egy 1995-ben készült tesztvideóját – szúrta ki az Origo. Megjegyzik, a mindenki által ismert karaktert felvonultató első filmet 2001-ben küldte a mozikba a Dreamworks, ahol aztán busásan megtérült a 60 millió dolláros költsége.

Ugyanis az animációs film végül 492 millió dollárt tarolt és milliárd dolláros franchise-t keltett életre. Ám a megjelentetett, nagyjából 40 másodperces tesztfelvétel elkészítésekor még csak rendkívül kezdetleges formában létezett a Shrek.

Mint az a felvételen is látszik, a végleges verzióig rengeteg dolgon változtattak, így szinte rá sem lehet ismerni a tesztről a végeredményre. Nagy különbség, hogy a kezdetleges terveknél messze sötétebb színpalettát használtak (nem csak a jelenet éjszakai időpontja miatt tűnik annak), továbbá Shrek karaktermodellje is teljesen eltérő méretű, formájú, testarányú.

30 év börtönt kapott az amerikai házelnök férjére támadó férfi

Nagyon súlyos börtönbüntetést szabtak ki arra a férfira, aki 2022-ben Nancy Pelosi volt amerikai házelnök férjére támadt a saját otthonukban.