Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,65 Ft
Euró
385,26 Ft
Font
449,11 Ft
Bitcoin
66,010 $

Földrengés rázta meg Tajvant

Újabb földrengés csapott le Ázsiában, ezúttal Tajvan alatt rengett a föld, de egyelőre nem érkezett jelentés károkról.

...svg content...Fotó: Unsplash/Jack Brind
Ázsia

Hujber Dávid

Szerkesztő

A legfrissebb hírek szerint egy 5,4-es erősségű földrengés rázta meg rövid időre Tajvant. A főváros, Tajpej épületeit rengette meg a földrengés, de károkról egyelőre nem érkeztek hírek a helyszínről.

A földrengés epicentrumra a tengerben volt 22,4 kilométeres mélységben, amit a meteorológiai hivatal közölt. Miután Tajvan két tektonikus lemez találkozásának közelében fekszik, nem ritkák a földrengések arrafelé. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

A CNA azt írja, több mint 100 ember vesztette életét 2016-ban egy földrengésben Tajvanban, míg 1999-ben 2000-nél is többen haltak meg egy 7,3-as erősségű rengés következtében, amiről minden évben megemlékezést tartanak.

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.