Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
358,50 Ft
Euró
386,92 Ft
Font
450,15 Ft
Bitcoin
62,558 $

Így bokszol Schobert Norbi Jr. a Sztárbox után (videó)

Schobert Norbi fia nem állt le az edzésekkel, mert profi bokszoló szeretne lenni, és ezért mindent megtesz.

Fotó: Instagram/Norbert Schobert
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rubint Rékán kívül már mindenki bokszol a Schobert-családban, többek között Zalán is. Norbi Jr. komoly hatással van a családtagjaira, ugyanakkor Réka kizárta, hogy bokszoljon, elég neki végignézni a meccseket.

Schobert Lara is szeretne a Sztárboxban szerepelni, így ha lesz következő évad 2024-ben, mindenképpen jelentkezne rá. Sok sztár jelezte már az indulási szándékát, azok közül is, akik idén bokszoltak a műsorban. Soron kívül Ennyibe kerülnek a jegyek a magyar válogatott utolsó felkészülési meccsére

Megyeri Csilla mindenképpen visszatérne, és Dobrády Ákos is nyitott erre. Többségében azonban minden bizonnyal új arcok kapnának lehetőséget, mint például Lara, aki nem kevés néző vonzhatna a képernyőkre.

Ami biztos, Norbi Jr. nem állt le az edzésekkel, nagyon komolyan veszi azokat, hiszen az a célja, hogy profivá váljon. Nemcsak profi lenne, hanem ezen keresztül ösztöndíjas tanuló is az Egyesült Államokban.

A nagyon szerelmes fiatal srác jó kezekben van, folyamatosan fejlődik. Ez pedig lehetőséget biztosít arra, hogy elérje élete egyik nagy álmát, akár azt, hogy kijusson az olimpiára. A róla készült új bokszvideókat erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

Megvalósul Vitézy kívánsága, élőben vitázhat Karácsonnyal a Partizánban

Vitézy Dávid és Karácsony Gergely élő adásban feszülhet egymásnak, ami az elmúlt időszak egyik legnézettebb műsora lehet, míg Szentkirályi Alexandra valószínűleg nem lesz ott.