Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,305 $

Ripli Zsuzsi kezd kiborulni Bíró Icától a Farm VIP-ben

Bíró Ica nem lesz Ripli Zsuzsi kedvence a Farm VIP-ban, ez már biztos, ismét vitába kezdtek egymással.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Bíró Ica és Ripli Zsuzsi alig pár óra alatt egymásnak feszültek, már az első napon. Icának megvan a véleménye Zsuzsiról, és ez fordítva is így van, ami nyilván nem viszi előre a csapatot, és így sem állnak jól.

Rékasi Károly közben lemondott a csapatvezetésről a kritikákat követően, de ezúttal sem maradhatott el a kiakadása Szabyest felé. A fiatal srác mintha idegesítené, nagyon nincs meg közöttük az összhang. Soron kívül Hajóbaleset történt Verőcénél, többen meghaltak és eltűntek

Közben Ica tökéletes munkát vár el, ha már ennyit dolgozott a székeken. Zsuzsi próbálta megértetni vele, hogy ez nem lehetséges, idejük sincs arra, hogy minden szép és jó legyen, de részben igazat adott a társnak.

Ica csak mondta és mondta a magáét, nemigazán akarta elfogadni, hogy ilyen munkát végeznek a többiek. Tartott tőle, hogy ez kevés lesz a másik csapattal szemben, de nemigazán tudott mit tenni.

Közben Zsuzsi sűrűn vette a levegőt, minden az arcára volt írva, mert szerinte Ica mindenbe igyekszik beleszólni. „Ica mindig, mindenbe belekontárkodott, amihez köze nem volt. Fin*ja sem volt.”

Gyurcsány Ferenc láthatóan nem bízik Magyar Péterben: „Mondják, mit tudnak Magyarról?”

Miközben Magyar Péter és Gyurcsány Ferencék egyre inkább egymással hadakoznak, a Fidesz továbbra is stabil.

Ezekkel a gólokkal lett második a Paks a Ferencváros mögött (videó)

A Kisvárdát fogadta a Paks, és ugyan a csapat az elmúlt időszakban igen rossz formát mutatott, győzelemmel és ezüstéremmel zárta az NB1-es szezont.