Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Farm VIP: Rékasi Károlynak elege lett, Ripli Zsuzsi rászólt, ne kiabáljon

Rékasi Károlynak annyira elege lett, hogy most már aztán megemelte a hangját, mialatt lemondott csapatvezetőként.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Rékasi Károly nem kevés kritikát kap a Farm VIP-ben, amikről csak most értesülhet. Ráadásul mindez 48 óra alatt játszódott le, pedig mintha már hetek óta tartana a verseny, de távolról sem, igazán intenzívek az események.

Szabyest megint kiakasztotta a színészt, akinek kezd elege lenni a fiatal versenyzőből. Nem egyszer ment fel a vérnyomása miatta, viszont az jól látszik, hogy egyre többen és többen vannak Károly ellen. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Amikor tudomást szerzett arról, hogy miket gondolnak róla a többiek, szomorú lett. Szomorú, mert igazán jó vezető akart lenni, és még a termelési feladat előtt átadta a lehetőséget, nem kért többet ebből.

Nem mindenki értett egyet ezzel, mert szerintük úgy lett volna a fair, ha ezt a termelést még ebben a formában csinálják meg. Közben Károly többször szót kért, hangosan is, mert nem hagyták beszélni.

Ripli Zsuzsi finoman visszaszólt a színésznek, hogy ne kiabáljon, és akkor végig fogja hallgatni őt. Ez egy újabb olyan pillanat volt, ami jelezte, kicsit sincsen meg az összhang a csapaton belül, míg a pirosak jobban működnek együtt.