Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,06 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
457,34 Ft
Bitcoin
67,947 $

Óriási pénzeket kaphatnak a Sztárbox versenyzői

Valószínűleg a magas díjak miatt is tolonganak a sztárok azért, hogy ott legyenek a Sztárbox következő évadában.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Hamarosan véget ér a Sztárbox új évada, ami sokkal hosszabb, komplexebb, látványosabb és profibb, mint az előző. Igaz, azóta eltelt majdnem 20 év, így a gázsik is jelentős mértékben változhattak.

Valószínűleg mindenki más díjazást kap, függően attól, mekkora név. Vannak igazán nagy nevek is, például Rácz Jenő, aki nagyot csalódott Istenes Bencében, majd a válasz is gyorsan megérkezett erre. Soron kívül Pataky Attila Orbán Viktorról: „Valami csodából van faragva, nagyon nagy hazafi”

Sőt, a The Voice műsorvezetője azt mondja, nem volt az olyan nagy KO Jenő részéről, mint aminek be van állítva. Hamarosan azonban eldől, hogy kettejük közül ki lesz ott a nagy döntőben közel két hét múlva.

Mindig érdekes kérdés, hogy egy ilyen műsorban mennyit keresnek a versenyzők. A Story a Redditre hivatkozva számolt be arról, hogy a sztárok havi 2 milliót kaphattak a felkészülés során, ami barátok közt is több mint 10 millió forint egy féléves tréning végén.

Sőt, állítólag azért is kapnak pénzt, hogy ringbe lépnek. Egy négyszer kétperces fordulóért, ami ráadásul még nagy élmény is, 5, illetve 10 milliót kapnak a sztárok, függően attól, hogy nyernek-e.

„Az állítólagos díjazásokról a produkció gyártóját, Wisinger Jánost is megkérdeztük, aki a WISBRO Production képviseletében elmondta portálunknak, hogy számos kitaláció és fals információ terjed a piacon.” – írja a Story.

Fásy Ádám: mindenki tudja, hogy jót akar Orbán Viktor miniszterelnök úr

A műsorvezető már a sokadik Békemeneten vett részt, s elmondta, szerinte a magyar ember a világon miért egyedi.

Politológus: ilyen magasra még soha nem emelte Orbán Viktor egy választás tétjét

Véleménye szerint a kormányfő margitszigeti beszédének legfőbb üzenete: „vagy a Fidesz nyer ismét óriási fölénnyel, vagy háború lesz”.

Bayer Zsolt szerint Magyar Péter egy nárcisztikus pszichopata

Szerinte az ellenzéki választók frusztráltak, türelmetlenek és idegesek, ugyanis 2006 óta egyetlenegy választáson sem sikerült győzedelmeskedniük, ennek pedig az az egyik következménye, hogy mindenkiben a megváltót látják.