Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,07 Ft
Euró
386,89 Ft
Font
450,85 Ft
Bitcoin
65,443 $

Szeptember eleje óta nem találnak egy 62 éves férfi győri férfit

A férfi győri tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, s azóta sem adott magáról életjelet.

...svg content...Fotó: police.hu
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A police.hu felhívása szerint a Győri Rendőrkapitányság eljárást folytat Tompa István Kornél eltűnése ügyében.

A férfi Győr, Avar utcai tartózkodási helyéről 2023. szeptember 5-én távozott, azóta ismeretlen helyen van. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Tompa István Kornél körülbelül 185 cm magas, vékony testalkatú, szakállas és haja ősz. Eltűnésekor kék színű munkás overált viselt.

Fotó policehu

A Győri Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon.Valamint névtelenség megőrzése mellett bejelentést tehetnek továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111 telefontanú, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.

Sarka Kata még az esti órákban is edzett, nagyon motivált (videó)

Sarka Kata női Terminatorként edz, nagyon motiváló, amit csinál, és ezzel rengeteg nőnek adhat erőt a közösségi médián keresztül.