Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,91 Ft
Euró
385,31 Ft
Font
448,79 Ft
Bitcoin
64,387 $

Sikertelen rakétakilövésen van túl Észak-Korea

A legfrissebb koreai jelentések szerint Észak-Korea szerdán késő este egy meg nem határozott ballisztikus rakétát lőtt ki a Keleti-tenger felé.

...svg content...Fotó: EPA/ARTEM GEODAKYAN/SPUTNIK/KREMLIN POOL MANDATORY CREDIT
Ázsia

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Yonhap hírügynökség azt írja, a kilövés a jelek szerint kudarcot vallott. A dél-koreai hadsereg arról adott ki tájékoztatást, hogy helyi idő szerint 23 óra 5 perckor lőtték ki a rakétát, viszont sokkal többet nem tudni.

A dél-koreai és az amerikai hírszerző hatóságok jelenleg is elemezéseket végeznek a kilövésről. A rakétakilövést egy nappal azt követően hajtotta végre Észak-Korea, hogy közölte, sikeresen pályára állította az első kémműholdját – írja a CNA a jelentésében. Soron kívül Információk jelentek meg Robert Fico merénylőjéről

Észak-Korea terve, hogy a közeljövőben újabb kémműholdakat enged fel a levegőbe, ellentmondva ezzel az USA szövetségeseinek véleményének. Korábban sikertelenek voltak ezek a kilövések, de most úgy tűnik, sikerrel jártak, viszont a ballisztikus kilövés során valamilyen anomália léphetett fel.

Már most tudni, körülbelül milyen büntetésre számíthat Robert Fico merénylője

Miközben Robert Fico élet-halál között lebeg a merénylet miatt, már tudni, milyen büntetésre számíthat a merénylője.

Információk jelentek meg Robert Fico merénylőjéről

Tekintve, hogy egy idős férfi követte el a Robert Fico elleni merényletet, igen csekély a valószínűsége annak, hogy élhet még szabad életet ebben a világban.