Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,67 Ft
Euró
387,89 Ft
Font
450,35 Ft
Bitcoin
62,889 $

Több mint egy hónapja eltűnt egy 16 éves fiú Győrben

Engedély nélkül távozott gondozási helyéről, s azóta sem adott életjelet magáról.

Fotó: police.hu
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A police.hu felhívása szerint a Győri Rendőrkapitányság eljárást folytat Lakatos Lorenzó eltűnése ügyében.

A fiatalember 2023. október 12-én gondozási helyéről engedély nélkül ismeretlen helyre távozott, azóta nem jelentkezett, életjelet nem ad magáról. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre. Soron kívül David Pressman két szóval kommentálta Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij beszélgetését

Lakatos Lorenzó körülbelül 175 cm magas, vékony testalkatú, szeme és haja sötétbarna színű, kreol bőrű. Eltűnésekor fekete felsőt, kék farmernadrágot, fehér mintás edzőcipőt viselt.

Fotó policehu

A Győri Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható fiatal fiú tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon.Valamint névtelenség megőrzése mellett bejelentést tehetnek továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111 telefontanú, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Röpködtek a bírságok a vissza nem vitt ajánlóívek miatt

A Nemzeti Választási Bizottság több mint négy millió forint bírságot szabott ki a határidőre vissza nem vitt ajánlóívek miatt.