Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,27 Ft
Euró
385,68 Ft
Font
451,36 Ft
Bitcoin
71,239 $

Kabát Péter átesett a CT-vizsgálaton, megvan az eredmény

Kabát Péter kórházban járt a Sztárbox után, ahol súlyos kiütést szenvedett Rácz Jenőtől, az egyik legjobb barátjától.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Sztárbox legutóbbi fordulójában Kabát Péter és Rácz Jenő is összecsaptak egymással. Az eddigi legkeményebb meccset láthattuk, és az Újpest korábbi sztárja már a második menetben elvesztette az eszméletét.

Döbbenetes volt látni, ahogyan összecsuklik, majd sírva berohan hozzá a kedvese. Igazi dráma alakult ki a ringben, de szerencsére nem történt nagy baj, pár perccel később Kabát már nyilatkozott is. Soron kívül Szentkirályi Alexandra lassan szinte félve vezet Budapesten a kátyúk miatt (videó)

Jenő is aggódott, nem akart ekkora kiütést, viszont a bokszban ez mindig benne van. Péter is bevihetett volna egy olyan ütést, amitől pedig a chef esik össze, ezzel mindketten tisztában lehettek.

Ami további jó hír, hogy Kabát CT-eredménye negatív, semmi baj nem történt az agyában. Tehát mindenki megnyugodhat, a sztár kibírta a kiütést mindenfajta komolyabb sérülés nélkül, így hamarosan ismét láthatjuk őt.

„Minden rendben van velem!? A CT is kimutatta, hogy nincs semmi baj, úgyhogy én is és ti is megnyugodhattok!!!?ᄂ️ Nagyon szépen köszönöm nektek, hogy ennyien aggódtatok értem, de minden a legnagyobb rendben!!!? Szeretlek Titeket!!!” – üzent Péter.

Olyan csendes a világrekorder süketszoba, hogy a saját szívverésünket is hallani benne

A Microsoft-tal verseng az üzemeltető, miközben a látogatók némaságban szédelegnek odabenn.

Minden eddiginél közelebb a hosszabbításhoz Modric a Real Madridnál

Nagyon úgy fest, hogy a Real Madrid megtartja még egy szezonra a klasszis horvát középpályást, aki talán még kevesebbet fog játszani, de ez sem érdekli, mert maradni akar.