Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,937 $

Videón, ahogyan legyőzik Kállay-Saunders Andrást a Sztárboxban

Nem volt túl magas színvonalú Kállay-Saunders András és Józan László bokszmeccse a Sztárboxban a korábbiakhoz képest.

...svg content...Fotó: Instagram/Sztárbox
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Sztárbox mezőnye ismét egymásnak feszült, ezek még mindig a negyeddöntők voltak. Sok sztár mondott igent, és azok sincsenek kevesen, akik igent akarnak mondani a következő szériára, ami még látványosabb lehet.

Kállay-Saunders András is ott volt a ringben, aki hónapokon át készült, viszont közbejött egy nem várt sérülés. Súlyos vállsérülést szenvedett, ami miatt veszélybe kerülhetett a versenye, sokan aggódtak. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Mindössze 3 hete volt folytatni a felkészülést a meccs előtt, ami nem ideális. Ugyan a meccs közben nem fájt a válla, minden bizonnyal a sérülés hatással volt rá, így érdekes lett volna látni, mi történik, ha nem sérül meg az énekes.

Tolvai Reni is a helyszínen követte figyelemmel az eseményeket, akivel éveken át egy párt alkotott András. Nagyon szorított neki az énekesnő, és biztos volt benne, hogy nyerni fog, ám ez nem történt meg.

Józan László nyerte a pontozást, akár ki is üthette volna, annyira elfáradt András. A második menet után igencsak visszavett, nem jól tartalékolt, vitte előre a hév, ami sokba került számára, kiesett a versenyből.

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.