Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,53 Ft
Euró
401,26 Ft
Font
479,78 Ft
Bitcoin
62,468 $

Csípős lesz a vasárnap reggel, országos fagy várható

Északkeleten akár havas eső, ónos eső is eshet.

...svg content...Fotó: illusztráció | unsplash
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Szombat éjjel fokozatosan csökkenni kezd a felhőzet a keleti országrészben, nyugaton azonban megvastagszik a felhőtakaró, amely vasárnap kelet felé halad tovább záporokat, esőt okozva.

A magasabban fekvő területeken akár havas eső, ónos eső is hullhat. Délutántól nyugat felől azonban már szakadozni kezd a felhőzet, zápor azonban szinte bárhol előfordulhat – áll az OMSZ előrejelzésében. Soron kívül Számos Samsung mobil vált használhatatlanná egy új frissítés miatt

Az északkeleti országrészben tartósan borult maradhat az égkép, a szombat éjszakára mérséklődő szél vasárnap délire fordul, ám csupán helyenként várhatók élénkebb széllökések.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4 és +1 fok között várható, ám a fagyzugosabb területeken ennél valamivel hidegebb is lehet.

Vasárnap 4 és 11 fok közötti maximumokat várhatunk, az északkeleti, felhősebb tájakon lehet ennél némileg hidegebb. Hétfőn aztán enyhülés jön, akár 15 fokos nappali hőmérséklettel is.

Igencsak korosodik a NASA egyik szondája, kényszerű lépést kellett megtenniük emiatt

Akár a 2030-as évekig is tovább működhet a Voyager-2 szonda, ennek azonban az ára is megvan: egyre több tudományos műszerét kell leállítani.