Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,38 Ft
Euró
400,89 Ft
Font
479,01 Ft
Bitcoin
62,736 $

Három autó ütközött Lajosmizsénél, egy ember életét vesztette

A balesetet okozó sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

...svg content...Fotó: Unsplash/zae zhu
Baleset
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense osztotta meg az MTI-vel, hogy három autó összeütközött Lajosmizse közelében pénteken, melynek következtében egy ember életét vesztette.

Dabis Krisztina arról tájékoztatott, péntek délelőtt egy Lajosmizse felé tartó kocsi az 5-ös főút 72-es kilométerénél egyelőre ismeretlen okokból áttért a szemközti sávba, ahol először érintőlegesen ütközött egy személyautóval, majd frontálisan egy másikkal. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

A balesetet okozó 69 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, a frontális ütközésben érintett másik sofőrt pedig súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A tragikus délelőtti baleset helyszínén a rendőrök már befejezték a műszaki mentés és a helyszínelést, így az 5-ös főút érintett szakasza ismét járható.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Óriási balesetet vettek videóra az M0-son, becsapódott egy X5-ös BMW

Az idős sofőr hibázott, majd rögtön kiszállt, és megkérdezte, rendben van-e az előtte lévő, akinek totálkárosra törte az autóját.