Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

Messiék ellen tér vissza Suárez Uruguay válogatottjába

Újból számítanak a 36 éves klasszisra hazája nemzeti csapatában.

...svg content...MTI/EPA/Tolga Bozoglu
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Az elmúlt hónapokban már arról szóltak a hírek, hogy Uruguay válogatottjában eljött a generációváltás ideje, miután Luis Suárez a világbajnokság után kikerült a keretből, és az elmúlt nyolc találkozón nem is került vissza – írja az ESPN.

Marcelo Bielsa azonban úgy döntött, hogy Argentína és Bolívia ellen ismét lehetőséget biztosít a veterán játékos számára, aki remek szezont tudhat a háta mögött, és úgy tűnik, ismét csúcsformába lendült. Soron kívül Záporok és zivatarok várhatók pünkösdhétfőn, néhol még jégeső is lehet

Suárez a brazil Grémio csapatánál töltötte az elmúlt szezont, 29 mérkőzésen pedig 16 góllal segítette csapatát, amely két kupát is, a Campeonato Gaúchót és a Recopa Gaúchát is elhódította a szezon során.

Uruguay válogatottjának nagy szüksége lehet a rutinos rókára, hiszen egykori csapattársa, Lionel Messi ellen lehet pár trükk a tarsolyában, és az argentin hatástalanítása kapcsán is akadhat néhány fontos instrukciója.

Luis Suárez ráadásul nem csupán a válogatottak összecsapása során találkozhat újból Messivel, korábbi sajtóhírek szerint ugyanis megállapodott az Inter Miamival, a következő szezontól pedig az amerikai csapatot erősítheti.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.