Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,787 $

Pintér Tenya a Sztárboxban: Olyat ráküldtem a jobb kezemmel és mindig visszajött

A színész már a felkészülés során maga elé képzelte a győzelmet, ám szerinte azt egyedül a nyers puszta erejének köszönheti.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A vasárnap esti Sztárboxban elsőként Pintér Tibor és Dobrády Ákos mérkőzött meg egymással. A lovasszínház-tulajdonos és színész pedig igazán megadta a módját a bevonulásnak, ugyanis lóháton és Herkules-jelmezben érkezett a ringbe.

A közönség hangosan éljenzett, nagyon tetszett nekik a rövid bemutató. A mérkőzés pedig a második menetig tartott, ahol a bíró úgy ítélte meg, hogy Ákos nem képes a mérkőzés folytatására, így véget vetett a találkozónak, s ezzel Tenya jutott az elődöntőbe. Soron kívül Fátyolfelhős, napos időnk lesz hétfőn, 19 fok körül alakul a hőmérséklet napközben

A Blikk riporterének a színész úgy nyilatkozott, hogy sokat edzett, s már a felkészülés során maga elé képzelte a győzelmet, ám azt egyedül a nyers puszta erejének köszönheti. Mint mondta, a jobb keze hihetetlenül erős tud lenni, ha betalál, ezt többen is mondták már neki.

Szerinte ez a pár hónap nem elég arra, hogy az ember okosan és jól bokszoljon, de arra igen, hogy ő Dobrády Ákost megfogja. Emellett úgy fogalmazott, amint megérezte a menekülő vad szagát, tudta, nem szabad futni hagynia: mert ezzel saját magát gyengíti, Ákost pedig erősíti a levegőhagyással.

„Olyat ráküldtem a jobb kezemmel és mindig visszajött, mondom, miből van ez a Dobrády Ákos” – nyilatkozta a mérkőzés után. Majd Ákosnak üzenve hozzátette: „Nagyon kemény vagy, ezeket a jobbosokat, amire a saját edzőm is azt mondja, hogy csillagokat lát, ezeket négyszer, ötször, hatszor felfogni fejjel, le a kalappal”.