Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Majka körszínpados koncertet ad jövő tavasszal

Jegyek november közepétől lesznek kaphatók.

...svg content...Fotó: Instagram/Majoros Péter
Kult

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

Majka különleges fellépéssel készül jövőre az MVM Dome színpadán: március 23-án ugyanis a magyar előadók közül elsőként körszínpados koncertet ad majd, ami azt jelenti, hogy a rajongói minden irányból élvezhetik a látványos show-t.

Az esemény címe, a MAJKA 360° is erre utal, amelynek ideje alatt a színpadot értelemszerűen a küzdőtér közepére fogják állítani – írja a 24.hu. A rapper Veres Mónika Nikával, zenekarával, táncosaival, illetve látványos effektekkel készül majd, jegyek pedig november 15-től lesznek kaphatók. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

„Komoly kihívás technikailag is körbe-élményt adni látványban és hangzásban, valamint előadóként is bejátszani ezt a teret. Azt szeretnénk, ha a nézők egy kicsit jobban részesei lennének a bulinak velünk együtt, akik a színpadon állunk majd”

– mondta a rapper.

A hvg.hu szerint az MVM Dome amfiteátrum jellegét tekintve remek helyszín egy ilyen előadásnak. A koncerten több száz lámpa, extra hang- és vizuáltechnika felel majd az élményért, a rajongók pedig olyan slágerekre bulizhatnak, mint a Füttyös, a Belehalok vagy a Mindenki táncol.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.