Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,81 Ft
Euró
386,90 Ft
Font
452,06 Ft
Bitcoin
66,976 $

Venezuelában fogtak el egy magyar szökevényt, aki ellen 22 elfogatóparancsot adtak ki

A férfi számos bűncselekményt követett el, s egészen Venezueláig menekült.

...svg content...Fotó: Unsplash/lucas Favre
Dél-Amerika

Takács Petra

Szerkesztő

A police.hu beszámolója szerint a venezuelai rendőrök a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) fejvadászai segítségével kapták el a magyar hatóságok által keresett 55 éves férfit.

A venezuelai Margarita szigetén fogták el november 6-án a spanyol társszervek azt a magyar szökevényt, aki ellen 22 elfogatóparancs volt érvényben. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

A férfit – aki a szökése után is bűncselekményeket követett el – többrendbeli csalás, valamint közokirat-hamistás és hamis magánokirat felhasználása miatt körözték.

Több hatóság együttműködése, köztük a Budapesti Rendőr-főkapitányság fejvadászai, illetve a Kaposvári és a Szegedi Rendőrkapitányság információi alapján került rendőrkézre az öt éve szökésben lévő körözött.

Az elfogást a Nemzeti Nyomozó Iroda Célkörözési Osztályának az ENFAST (Célkörözési Egységek Európai Hálózata) keretében a spanyol társszervekkel, valamint a NEBEK (Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központ) Interpol Magyar Nemzeti Irodával folytatott hatékony együttműködése tette lehetővé.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.