Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,897 $

Elkészült Jákob Zoltán könyve, már előrendelhető

Sokan várták ezt a pillanatot, és nem kizárt, hogy Jákob Zoltán első könyve rögtön a legolvasottabbak között lesz.

...svg content...Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Jákob Zoltán egy nagyon intenzív évet tudhat majd maga mögött. Talán még nem is volt ilyen pörgős éve, mint a mostani, és még mindig van közel két hónap belőle, amit maximálisan kihasználhat.

A Nagy Ő meghozta a döntését, és Bettit választotta. Nem sokkal az utolsó adásrészt után derült ki, hogy a páros hónapokon át nem találkozhatott egymással, mert titokban kellett tartaniuk a végeredményt. Soron kívül Fátyolfelhős, napos időnk lesz hétfőn, 19 fok körül alakul a hőmérséklet napközben

Most viszont már a randiké a főszerep, és reméljük, működni fog a kapcsolat közöttük, mert Zoltán is megérdemli a boldogságot. Túl régóta van egyedül, és egy olyan társra vágyik, akire igazán számíthat.

A 20 éves Nati is nagyon szerette volna Zoltánt, ám végül nem rá esett a választás. Rendkívül csalódott és szomorú volt, míg Betti a fellegekben érezhette magát, aki mindvégig tudta, meg szeretné hódítani a népszerű üzletember szívét.

Közben elkészült Zoltán várva várt első könyve, ami lehetséges, hogy óriási siker lesz, akárcsak a karrierje. Elkészült a “Paprikaföldektől a hétcsillagos életig” című könyvem, amiben sikerreceptjeimet, életutazásaimat és karriertanácsaimat osztom meg.”