Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,91 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,79 Ft
Bitcoin
69,381 $

Eladó Zámbó Jimmy csepeli háza, közel 130 millióért árulják

A ráckevei nyaraló után a csepeli ház is eladósorba került. A család most elmondta, miért válnának meg az ingatlantól.

...svg content...Fotó: Unsplash A kép illusztráció!
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Korábban beszámoltunk róla, hogy szeptemberben eladósorba került Zámbó Jimmy ráckevei nyaralója, amelyet 50 millió forintért vásárolhat meg a leendő tulajdonos. Nemrégiben pedig fény derült rá, hogy az énekes csepeli házától is megválnának, 129,9 millió forintért árulják – írja a Blikk.

Az Ingatlan.com felületén lévő hirdetés szerint a XXI. kerületi Szent László utcában lévő ház összesen 200 négyzetméteres, ami 4 szobát foglal magába. A falakon Jimmy lemezei is ott sorakoznak, nem titkolják, ki lakott korábban az épületben. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

„Kuriózum eladó. Zámbó Jimmy otthona eladóvá vált” – írják a hirdetésben. De a rövid szövegből az is kiderül, hogy az emeletes ház alsó szintje összesen 100 nm, amiben egy hatalmas nappali kapott helyet, s ennek falain láthatóak Jimmy híres ereklyéi.

Okkal döntöttek az eladás mellett

A dolgozószobával kapcsolatban kiemelték, hogy itt íródtak a híres dalszövegek, valamint itt zajlottak a családi és baráti kör legfontosabb eseményei. Míg a felső szinten három, teljes értékű szoba található: egy gardróbszoba, egy fürdőszoba, illetve a nagyobb hálószoba.

Az ingatlanhoz tartozik egy óriási kert terasszal, valamint egy teljesen felszerelt kis ház, sőt, még egy zárt medence is. Az viszont kérdéses, hogy az ingatlantól bútorozottan szeretnének-e megválni, vagy marad-e néhány berendezés az egykori legenda otthonából.

Zámbó Jimmy fia, Adrián a TV2-nek elárulta, a család azért döntött az eladás mellett, mert mostanra csak ő és édesanyja éltek az ingatlanban, amely már túl nagy volt számukra. Egyúttal leszögezte, nem szeretnék, hogy egy olyan rajongó vásárolja meg tőlük a házat, aki egyfajta múzeumot csinálna A Király egykori otthonából.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.