Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,077 $

Hajszínt váltott Megan Fox, amitől még vonzóbb lett

Megan Fox bármi is csinál a hajának színével, vagy annak hosszával, mindig nagyon vonzó marad, mint azt látni is fogjátok.

...svg content...Fotó: Instagram/Megax Fox
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A világsztárok világa nagyon zárt, még akkor is, ha a közösségi média sokat puhított ezen. Rengeteg minden játszik szerepet ebben, ahogyan az is, hogyan közelít feléjük a média, mert nem mindenki szerencsés.

Rengeteg hazugság és találgatás születik a híres emberekről, és sokan bármit elhisznek róluk. Ez az egyik legnagyobb emberi butaság, viszont a közösségi média lehetővé teszi, hogy azonnal reagáljanak az érintett felek. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Tóth Gabinál is betelt a pohár, és nem is kicsit. Az énekesnő a válása kapcsán tisztázott pár fontos kérdést, többek között azt is, hogy a kapcsolata alatt nem folytatott viszonyt a jelenlegi párjával, akivel a TV2 műsorában, a Sztárban Sztár leszek!-ben debütált.

A világsztárok is sokat tudnának beszélni, és Megan Fox sem kivétel. A gyönyörű modellt és színésznőt is sokan bántották, amihez nehéz hozzászokni, de szerencsére ez nincs igazán hatással a karakterére.

Most egy teljesen új hajszínnel és frizurával köszönt be, ami nagyon jól áll neki. Kimagaslóan formás, csinos és egy olyan természetes szépség, akire mintha semmilyen formában nem hatna z idő kereke. A Fox-ról készült legújabb fotókat erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.