Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,056 $

Rekordméretű pontyot fogott a Balatonból egy magyar horgász

A hatalmas példányt 91 centiméter hosszal és több mint 34 kilogrammos tömeggel mérlegelték.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

Rekordméretű pontyot fogott a Balatonból egy magyar horgász vasárnap este – szúrta ki az Index a Balatoni Hal beszámolóját.

Megjegyzik, a korábban Bütykös névre keresztelt halat már nem először fogták ki, de ezúttal nehezebb volt, mint legutóbb. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

„Vető Gellért Horgásztársunk új hivatalos balatoni rekordpontyot fogott a balatonszepezdi MOHOSZ tanyán!”

– áll a Facebookon közzétett bejegyzésben.

Kiemelik, a hatalmas példányt 91 centiméter hosszal és több mint 34 kilogrammos tömeggel mérlegelték. Hozzáteszik, Bütyköst legutóbb 2022. augusztus 24-én fogták ki, de akkor még közel másfél kilóval könnyebb volt.

A horgász elmondta, hogy a hal erőteljes húzós kapással jelentkezett a partról, dobós módszerrel bejuttatott végszereléken felkínált 1 db 30 mm-es fűszeres-chilis bojlira, s közel 15 perces fárasztás után adta meg magát.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.