Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,28 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,811 $

Gáspár Bea a Párharcban: „Győző, ne ugassál már, csönd”

Gáspár Bea is pánikrohamot kapott a magasban, de dicséretére szóljon, csak megcsinálta, köszönhetően Győzikének is.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Kevés olyan híresség van, akik hosszú évek óta ugyanolyan szórakoztatóak a televízióban, mint Győzike és Gáspár Bea. Szerelmük töretlen, az eddig minden próbát kiállt, ami remek példa lehet az emberek előtt.

Az Ázsia Expressz volt életük legnagyobb kalandja eddig, és olyannyira jól teljesítettek, hogy majdnem döntősök voltak. Jelenleg pedig a Párharcban szerepelnek, ami ugyancsak komoly kihívás, tele olyan feladatokkal, amiktől félnek. Soron kívül Nagy bejelentést tett Kunhalmi Ágnes, de mi lesz az MSZP-vel?

Győző már az első napon pánikrohamot kapott, és nem alkalommal. Ennek ellenére jól érezték magukat, és részben le tudták győzni a félelmüket, ami már önmagában nagy siker és elismerésreméltó.

Az egyik feladat viszont nagyon feladta a leckét Beának, szinte már sírt odafent, annyira félt. Győző közben folyamatosan biztatta, kérlelte őt, hogy ne nézzen le, csak induljon el és menjen át a kötélen.

„Győző, ne ugassál már, csönd!” – szólt oda Győzike, aki azt mondta a feleségének, vesz neki egy táskát az Andrássy úton, csak induljon már el. „Ha jössz, vesznek neked az Andrássyn egy táskát, csak gyere már! Inkább sírd ki magad, csak gyere!”

Novák Katalin a 444 újságírójának: abszolút nem fair, amit csinál

Novák Katalin volt köztársasági elnök Budán járt, ahol egy kávézóban sétált oda hozzá a 444 munkatársa.

Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

A Tisza Párt vezetője rászállt Orbán Balázsra a nyilatkozatát követően, és gyakorlatilag minden munkahelyéről kirúgatná.

Nagy bejelentést tett Kunhalmi Ágnes, de mi lesz az MSZP-vel?

Kunhalmi Ágnes az Egyenes Beszéd című műsorban jelentette be, hogy nem indul újra, és az MSZP szombaton alapszabály-módosításra készül.