Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,06 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
457,34 Ft
Bitcoin
67,861 $

Gáspár Győző a kamerák előtt kapott pánikrohamot a Párharcban (videó)

Győzike igencsak belenyúlt azzal, hogy elvállalta a Párharcot Gáspár Beával, mivel van pár félelme, és ez egy igencsak kemény játék.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Egy ideje tudni, hogy Gáspár Győző és Gáspár Bea is tagjai a Párharc mezőnyének. Győzi egyértelművé tett pár dolgot az indulás előtt, bár akkor még nem teljesen tudta, mi vár rá, hiszen ezt igen más belülről megélni.

Korábban a nagyobbik lánya, Gáspár Evelin is szerepelt a műsorban az akkori párjával. Remekül teljesítettek, és majdnem bejutottak a döntőbe, ahol akár óriási pénzt nyerhettek volna, de nem volt szerencséjük. Soron kívül Fotókon Orbán Viktor beszéde az óriási tömeg előtt a Békemeneten a Margitszigeten

Most Győzike és Bea készül arra, hogy minél tovább jusson a játékban, de már az első napon sokk érte őket. Győzike köztudottan fél a magasságtól, illetve a sötét, szűk helyektől, ami pánikrohamot válthat ki belőle.

Nem egy feladat adta fel a leckét Győzikének, és ugyan nagyon félt odafent, miközben rájött a pánikroham, teljesítette a küldetést. Le a kalappal előtte, mert minden bátorságát összeszedte, viszont amit odabent érzett, azt senkinek nem kívánja.

„Nem, nem fog menni gyerekek.” – mondta Győzike, majd csak megindult, miközben Stohl András tippeket adott neki. Bea büszke volt a férjére, mert ő nem merte bevállalni a feladatot a magasság miatt.

Toroczkai László felháborodva üzent Magyar Péternek az ATV élő adásában

Nemcsak Magyar Péternek üzent Toroczkai László a Mi Hazánktól, hanem a Fidesznek, melynek kapcsán megerősítette, fel fogják jelenteni a kormánypártot, akárcsak tették azt Magyar Péter esetében rágalmazásért.