18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,36 Ft
Euró
386,28 Ft
Font
451,37 Ft
Bitcoin
67,031 $

Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték Félix Verdejo Puerto Ricó-i bokszolót

A volt bokszoló 27 éves állapotos szeretőjét gyilkolta meg.

...svg content...Fotó: Depositphotos
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az AP jelentése szerint a volt Puerto Ricó-i bokszolót, Félix Verdejót pénteken kétszeres életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték, miután bűnösnek találták 27 éves állapotos szeretője meggyilkolásában. Ahogy arról korábban is beszámoltunk, Verdejót júliusban találták bűnösnek halálhoz vezető emberrablásban és egy meg nem született gyermek halálának okozásában.

Antonio López Puerto Rico rendőrfőnöke megosztotta, Puerto Rico-szerte sokan ünnepelték az ítéletet: Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

„Ez az ítélet tanulságul szolgálhat mások számára. Nem számít, hogy mennyi hírneve, pénze vagy hatalma van az embernek. Ha megszeged a törvényt, felelned kell.”

Luis Antonio Cádiz, Verdejo egyik barátja, akit szintén megvádoltak az ügyben, azt mondta, hogy az egykori bokszoló nyomást gyakorolt Rodríguezre, hogy abortuszt végeztessen.

Azt is bevallotta, hogy azon a napon, amikor Verdejo megölte Rodríguezt, az ex-boxoló megütötte és egy mérgező anyagot adott be neki, mielőtt végtagjait egy cementtömbhöz kötözték, és fényes nappal egy forgalmas hídról egy lagúnába dobták.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.