Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Élő adásban adtak le halálos lövést egy Fülöp-szigeteki rádiós műsorvezetőre

A műsort a Facebookon élőben követő nézők pedig sajnos szemtanúi voltak a kegyetlen gyilkosságnak.

...svg content...Fotó: Unsplash/Fringer Cat
Ázsia
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az AP jelentése szerint egy fegyveres halálos lövést adott le egy rádiós műsorvezetőre a Fülöp-szigeteken vasárnap, aki élőben közvetítette műsorát a Facebookon. A műsort a Facebookon élőben követő nézők pedig sajnos szemtanúi voltak a kegyetlen gyilkosságnak.

A rendőrség közlése szerint a fegyveres úgy jutott be Juan Jumalon tartományi hírműsorvezető otthoni rádióállomására, hogy a műsor egyik hallgatójának adta ki magát: ezután kétszer rálőtt a műsorvezetőre a Misamis Occidental tartománybeli Calamba városában lévő élő reggeli adás közben. Soron kívül Így változik a boltok nyitvatartása október 23-án

A támadó ezt követően ellopta az áldozat arany nyakláncát, majd egy társával elmenekült a helyszínről, aki az épület előtt egy motoron várta. A nyomozás folyamatban van a fegyveres azonosítására és annak megállapítására, hogy a támadásnak köze volt-e a műsorvezető munkájához.

Ferdinand Marcos Jr. elnök határozottan elítélte a lövöldözést, és közölte, utasította a nemzeti rendőrséget a gyilkosok felkutatására, letartóztatására és felelősségre vonására. Marcos egy nyilatkozatot is kiadott a gyilkosság kapcsán:

„Az újságírók elleni támadásokat nem tűrjük el demokráciánkban, és azok, akik fenyegetik a sajtószabadságot, tettük minden következményével szembesülni fognak.”

Deutsch Tamás: vérlázító provokációra készülnek Gyurcsányék

Deutsch Tamásnál többszörösen betelt a pohár Gyurcsány Ferencék miatt, szerinte megint hazudnak reggel, éjjel meg este.

Meglepően sokan kihagyják a kézmosást mosdóhasználat után

Emellett az is valószínűsíthető, hogy azok közül, akik kezet mosnak WC után és ebéd előtt, sokan nem figyelnek oda az alaposságra sem.

Szarvast gázoltak Piliscsabánál, kocsi alá került az állat

Súlyos baleset történt Piliscsabánál, ahol két gépkocsi is érintett volt egy szarvas elgázolásában, aki minden bizonnyal nem élte túl az ütközést.