Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,06 Ft
Euró
385,47 Ft
Font
449,12 Ft
Bitcoin
65,896 $

A Nagy Ő: Jákob Zoltán kezd beleszeretni Natiba?

Nati ezúttal sem bízta a véletlenre a dolgokat, és igencsak csábosan nézett Jákob Zoltánra, miközben együtt fürdőztek.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Jákob Zoltán ma este meghozza a nagy döntést A Nagy Ő-ben, és kiderül, hogy ki lesz a befutó Nati és Betti között. A két lány ráadásul finoman szólva sem kedveli egymást, Nati nem egy kemény megjegyzést tett már rá a verseny alatt.

Komoly vitájuk is volt, és totálisan más karakterek. Ezzel együtt a korkülönbség is jelentős, mivel Nati még mindig csak 20 esztendős, emiatt sem gondolják sokan úgy, hogy összeillene Zoltánnal, aki érett férfi. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Korábban volt már hasonlóan fiatal barátnője Zoltánnak, de nem működött közöttük a kapcsolat. Ez is befolyásolhatja a döntését, viszont Rómában úgy látta, Nati messze érettebb a korához képest, és sok mindenről el lehet vele beszélgetni.

A Nagy Ő egyik legmegosztóbb versenyzőjéről beszélünk, akit rengetegen támadnak a közösségi médián keresztül. Az utolsó randijuk forró hangulatban telt, és Nati látható módon igencsak kitett magáért, pillanatok alatt elcsábította Zoltánt.

„Tetszem?” – tette fel a kérdést a jakuzziban. „Nagyon!” – jött a gyors válasz. Zoltán azt mondta, érzett olyat, amit általában akkor érez, mikor kezd szerelmes lenni, de hozzátette, nem hamarkodja el a döntését.

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.