Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Krausz Gábor cuki története a kislányával

Krausz Gábor nagyon szereti a kislányát, aki szintet lépett, és közösen kezdtek el komolyabb meséket nézni.

...svg content...Fotó: Instagram/Krausz Gábor
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Krausz Gábor soha nem volt megosztó az emberek szemében, Tóth Gabi annál inkább. Olyannyira, hogy a legmegosztóbb emberek közé sorolható Magyarországon, és a média egyik fele szabályosan utazik rá.

Kemény kritikákat kap, igyekeznek belekötni az emberek, és bármit tesz, az rossz. Gabinak ezt igencsak nehéz elviselnie, nem lehet hozzászokni, még ennyi év múltán sem, ugyanakkor nem adja fel. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Nemrég nagyon őszintén beszélt a válásáról, és tisztázta, nem Gábor neveli egyedül a gyereküket, mert ilyen hírek is felröppentek. Közösen nevelik, jó a kapcsolatuk, és mindent megtesznek a kislányukért.

Gabi hamarosan egy igen különleges produkciót mutat be az új szerelmével, addig Gábor a Dancing with the Starsban szerepel. Meghatározó számára a műsor, imádja minden pillanatát, és most elmesélte, már komoly meséket is néz a kislányával.

Nemrég nézték meg együtt az eredeti 101 kiskutyát, ami nagyon tetszett neki. Ez már az az időszak, amikor a kislány egyre komolyabb meséket nézhet, amikből rengeteget is tanulhat, de természetesen a modernebb verziókat is megnézik vele a szülei.