Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,13 Ft
Euró
385,55 Ft
Font
448,54 Ft
Bitcoin
61,720 $

Alekoszék egy újabb hajszát hoztak le, nem tudnak kiesni az Ázsia Expresszből

Újabb hajszát rendeztek az Ázsia Expresszben, aminek Alekosz és barátnője is részesei voltak.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Alekosz megint felhívta magára a figyelmet, és sok támadást kapott a közösségi médián keresztül. Nemcsak a nézőknél húzta ki a gyufát, hanem az egyik ismert modellnél is, aki visszaküldte őt vagyonőrnek.

Alekosz a tőle megszokott nyugalommal és kimértséggel reagált, így elmaradt a botrányos veszekedés. Igaz, Alekoszt még egy alkalommal sem láthattuk ordibálni vagy kikelni magából, ez nem az ő stílusa. Soron kívül Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Ismét hajszázniuk kellett, bár ebben is van tapasztalatuk, nem is kevés. Rutinszerűen indultak útnak, ezúttal Katinkáék és Hegyes Berciék ellen, akik komoly ellenfelek, így semmit sem bízhattak a véletlenre.

Egy meglehetősen jó hangulatú és izgalmas hajszát láthattunk, aminek nagy volt a tétje, mert a továbbjutók Guatemalában folytathatták tovább a versenyt. Noha Völgyi Zsuzsiék eleinte lemaradtak az újabb stoppolási problémák miatt, behozták a hátrányukat, míg Alekoszék átvették a vezetést, legalábbis azt gondolták.

Elsőként Berciék biztosították be a továbbjutásukat, majd Alekoszék futottak be. Ez azt jelenti, hogy ismét kiestek Zsuzsié, viszont most véglegesen, nincs visszaút számukra, míg a többiek mehetnek Guatemalába.

Hosszabb távon komoly negatív következményei lehetnek annak, ha sokat ül a gyerek

A gyerekkori sok ülés a szív megnagyobbodásához vezet, ami növeli a szív-és érrendszeri betegségek és az ezzel kapcsolatos halálozás kockázatát.

Elgázolt egy embert a vonat Zalaszentiván és Zalaegerszeg között

Újabb vonatgázolás történt a magyar vasútvonalon, ezúttal Zalaszentiván és Zalaegerszeg között, ahol helyszínelés zajlik.

Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Dobrev Klára nem tartja kizártnak, hogy Magyar Péter fél tőle, és nem úgy tűnik, hogy a két párt között lesz valaha együttműködés, hiába ellenzékiek.