Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,787 $

A Nagy Ő Enikő szerint Natit fogja választani Jákob Zoltán

Emőkéhez hasonlóan Enikő is mérhetetlenül csalódott és szomorú, mivel azzal számolt, hogy Emőkével lesz ott a legjobb kettőben A Nagy Ő-ben.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Nem így lett, miután Jákob Zoltán egy fordulat végén úgy döntött, Bettit és Natit választja. A legnagyobb meglepetés Emőke kiesése jelentette, akivel két forró randija is volt, és fantasztikusan érezték magukat. Ezzel együtt Enikő számára is véget ért a játék, akiben ugyancsak sok a szomorúság és a csalódottság.

„Mérhetetlenül csalódott és szomorú vagyok. Én őszinte vagyok, azt hittem, hogy a TOP-2-be Emőkével fogok bekerülni. Ahogyan nyilatkozott, ahogyan viszonyult hozzám… azt hittem, ettől jobb a kapcsolatunk, vagy bensőségesebb.” – mondta Enikő. Soron kívül Fátyolfelhős, napos időnk lesz hétfőn, 19 fok körül alakul a hőmérséklet napközben

A kastélyban Vandával és Emőkével alakította ki a legjobb kapcsolatot. Korábban Erikával is jóban volt, de a lány nagy csalódást jelentett neki, így nem okozhat nagy meglepetést, hogy őt nem említette meg.

„Zolit egy fantasztikus embernek ismertem meg, nem tudok rá rosszat mondani.” Emőke szerint Betti lesz a befutó, ő nyeri meg A Nagy Ő-t, addig Enikő most azt mondaná, a 20 éves Nati lesz a befutó, akiben ugyancsak csalódott.

„Szerintem Nati fogja megnyerni a játékot, mert valóban a 20 éves lányok viszik el a pálmát, akik pimaszul visszabeszélnek.” – mondta a 47 éves csinos nő, akinek minden az arcára volt írva, akárcsak Emőkének.

Gyurcsány Ferenc levezette, szerinte miért volt jobb vele Magyarország

Lesznek szép számmal, akik vitatkozni fognak azon, amiket Gyurcsány Ferenc mondott, mert még mindig tömegek mondják azt, hogy soha nem akarnák újra miniszterelnökként.