Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,787 $

A Nagy Ő Nati csúnyán kiakadt: „Hogy ennyi bőr van ennek az embernek a képén”

A Nagy Ő Nati most sem válogatott igazán a keményebbnél keményebb jelzők között, nem kicsit akadt ki Bettire.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Nagy Ő hamarosan meghozza az utolsó nagy döntését, és kiderül, ki lett a befutó a lányok közül. Edina, Vanda és Csenge váratlanul távoztak, ők már biztosan nem hódíthatják meg Jákob Zoltán szívét.

Sőt, Virágnak is távoznia kellett az utolsó rózsaceremóniát követő napon, ami többeket megsiratott. A Nagy Ő emblematikus szereplője azt állította, terhes Jákob Zoltántól, miután megszállta őt a Szentlélek. Soron kívül Fátyolfelhős, napos időnk lesz hétfőn, 19 fok körül alakul a hőmérséklet napközben

Közben újabb botrány alakult ki a kastélyban, még a rózsaceremónia előtt, ugyanis Betti élt a lehetőséggel és elvette Enikő privát randiját Zoltántól. A milliárdos üzletember a budapesti luxusotthonában fogadta Rubint Réka barátnőjét, és már a jakuzziban romantikáztak, amikor Betti csengetett.

Megoszlottak a vélemények Betti döntéséről, míg Nati egyenesen felháborodott, nagyon kiakadt azon, amit a riválisa művelt. Fogalmazzunk úgy, hogy a 20 éves lány kemény jelzőket használt közben.

„Hát rendesen patkányság, ami Betti megcsinált Enikővel… hogy ennyi bőr van ennek az embernek a képén.” – mondta dühösen Nati, addig Enikő meglehetősen jól viselte a helyzetet, de csalódott Bettiben, mert barátnak gondolta.