Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,007 $

Elgáncsolt az utcán egy 62 éves férfit, aki az eséstől szívrohamot kapott és meghalt

A 16 éves elkövető beismerte az emberölést.

...svg content...Fotó: Unsplash/Danny Lines
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Sky News jelentése szerint egy 16 éves fiatal szándékosan elgáncsolta az utcán a 62 éves Jerald Nettót, aki emiatt a járdára esett, majd a traumától szívrohamot kapott és életét vesztette. A szörnyű haláleset még március 19-én történt.

A fiú elmondása szerint azon a márciusi napon a nyugat-londoni Hanwellben odaszaladt Jerald Nettóhoz, s egyik lábával elgáncsolta a férfit, aki ennek következtében elesett, majd a járdára csapódás miatti trauma nyomán szívrohamot kapott. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Noha a mentősök azonnal a Boston Roadon lévő helyszínre siettek, a férfit pedig kórházba szállították, még aznap életét vesztette. A tinédzsert letartóztatták Netto meggyilkolásának vádjával, csütörtökön pedig megjelent a bíróságon, s végül bűnösnek vallotta magát az enyhébb, emberölés vádjában.

Az ítéletre azonban egészen jövő január 12-ig várni kell. Rebecca Trowler bírónő azonban már most figyelmeztette a vádlottat, hogy szabadságvesztésre kell készülnie, ám megjegyezte, mivel a vádlott kezdettől fogva elismerte felelősségét, az egyetlen tényező, ami jogi jogi szempontból változott csütörtökön, az az, hogy elismerte az ok-okozati összefüggéseket is.

Menet közben borult lángokba egy busz Indiában, nyolcan életüket vesztették

Újabb tragikus buszbaleset történt Indiában, melynek következtében legkevesebb nyolcan életüket vesztették.