18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,22 Ft
Euró
385,85 Ft
Font
451,46 Ft
Bitcoin
71,330 $

Összenyomta egy lift, életét vesztette egy 10 éves kisfiú Ausztráliában

A kisfiú egy fogyatékkal élő gyermekek számára fenntartott iskolában tartózkodott, amikor egy lift összenyomta, melynek következtében a helyszínen életét vesztette.

...svg content...Fotó: Unsplash/Fred Kleber
Ausztrália és Óceánia

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Newsweek értesülései szerint az ausztráliai Sydney városának Wahroonga nevű külvárosban található St. Lucy’s iskolát ideiglenesen bezárták, miután helyi idő szerint szerdán délután 2 óra környékén megtaláltak egy 10 éves fiút, akit összenyomott egy lift, melynek következtében életét vesztette.

Amint észlelték a gyermeket a lift alá szorulva, azonnal értesítették a mentőket és a rendőrséget, ám hiába értek ki a helyszínre pillanatok alatt, már nem tudták megmenteni a kisfiú életét. A különböző állapotú, többek között súlyos értelmi fogyatékos, autista és érzékszervi sérült gyermekek számára fenntartott intézmény a tragédia nyomán további értesítésig zárva marad. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

Az új-dél-walesi rendőrség közleményében megosztotta:

„A Kuring-Gai Rendőrségi Területi Parancsnoksághoz tartozó rendőrök kiérkezve egy 10 éves fiút találtak a lift alá szorulva. A tűzoltóság és mentőszolgálat megpróbálta kiszabadítani a fiút, aki azonban a helyszínen meghalt.’

Nem sokkal később az iskola is megerősítette a tragédiát:

„Az iskola további értesítésig zárva marad a diákok előtt. Kérjük a magánélet tiszteletben tartását és teret diákjainknak, családjainknak és személyzetünknek, hogy gyászolhassanak ebben a nehéz időszakban, miközben gyönyörű diákunkra emlékezünk.”