Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,395 $

Görög Zita kockázatot vállal, és elárul valamit, amit eddig magában tartott

Érdemes lesz figyelni a Görög Zita körüli eseményeket, mert olyasvalamire készül, amire eddig nemigen volt példa.

...svg content...Fotó: Instagram/Görög Zita
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Görög Zita, a csinos és mindig szép modell azt mondja, az egész világ bizonytalan, és bármit is teszünk, napi szinten kockázatot vállalunk. Ez valóban így van, de közben meg is ítélnek bennünket, ami megint visszás.

„Az egész világ bizonytalan, és bármit teszünk, nap mint nap olyan kockázatokat vállalunk, amelyeket mások elfogadhatatlannak tartanának.” – írta posztja első felében Görög Zita, a gyönyörű magyar modell. Soron kívül Szia, Orbán Viktor! Ki a kedvenc mesehősöd?

Zita most olyasvalamire készül, amire eddig nem, és olyan dolgokról fog beszélni, amikről eddig nem. Ez már önmagában nagyon érdekes és izgalmas, de szerinte eljött az idő, hogy kockáztasson.

„A bátorság ebben az értelemben se nem érzelem, se nem erény. Hanem cselekvés. Nem azt ígéri, hogy így vagy úgy fogjuk megélni a világot, hanem hogy közelebb kerülünk hozzá.” – folytatta a bejegyzésében.

„És azt hiszem ezáltal, önmagunkhoz is. Most kockázatot vállalok. Hamarosan egy olyan interjút láthattok velem, ahol elmesélek dolgokat, amelyeket ezelőtt sosem. Izgultam. Nagyon. Tartok a gyors, gondolkodás nélküli ítéletektől.

„De tudom, hogy akik hasonló traumákkal küzdenek, akiknek hasonlóan volt/van dráma a hétköznapjaikban, érteni fogják és kevésbé lesznek egyedül!” – fejezte be érzelmes és mély gondolatsorát.

Hét újszülött vesztette életét egy gyermekkórházban történt tűzesetben Indiában

Rövid időn belül újabb halálos tűzeset történt Indiában, melynek következtében hét újszülött életét vesztette.