Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,581 $

A Nagy Ő Virág óriási forma, Jákob Zoltán imádja őt

Virág még mindig versenyben van A Nagy Ő-ért, és nála jobban senki sem akarja Jákob Zoltánt, aki egyenesen imádja őt.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Igencsak felgyorsultak az események A Nagy Ő-ben, miközben már Erika sem tagja a mezőnynek. Betti ismét utolsóként kapott rózsát, de legalább kapott, míg a riválisának haza kellett térnie, számára véget ért a verseny.

Emőke viszont még mindig játékban van, aki istennőként jelent meg a Zoltánnal való közös randiján. Lenyűgözően nézett ki, és az első csókot is ő kapta a lányok közül, akik erről még mit sem tudnak. Soron kívül Donald Trump átlépett egy határt, szellemi fogyatékosnak nevezte Kamala Harrist

Mivel már csak alig páran vannak versenyben, bármilyen döntés is szülessen, az fájni fog Zoltánnak. Tisztában is van is ezzel, és az újabb rózsaceremónia előtt vendégül látta Rubint Réka barátnőjét, Enikőt.

Virág szintén kapott rózást legutóbb, ami előtt ismét nagyon hangulatot csinált. Tavaly Árpa Attiláért küzdött, de most sokkal tovább jutott, és még mindig adott előtte az esély, hogy Zoltán párja legyen.

Sokan várták a táncát, a lányok is megkedvelté őt, kivéve Vandát. Szerinte a szexi tánc a vérében van, ő a tánc, a profizmus, a minden, szóval szokásához híven igencsak határozott volt, ami Zoltánnak bejött.

Magyar Péter bejelentette, milyen esetben mond le a mentelmi jogáról

Ismét Orbán Viktor miniszterelnöknek címzett egy levelet Magyar Péter, aki elárulta, mikor mond le a mentelmi jogáról.