Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,657 $

A Nagy Ő Edina kissé bevadult, Jákob Zoltán ölében táncolt (videó)

A Nagy Ő Edina semmit sem bízott a véletlenre, mindent beleadott, amit csak tudott, viszont ez sem volt elég ahhoz, hogy megnyerje a játékot.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Nagy Ő új évada hamarosan véget ér, amit sajnálni fogunk, mert Jákob Zoltánnal még magasabbra tette a lécet a műsor. A magyar milliárdos üzletember legutóbb Erikát is haza küldte, egyszerűen túl sok volt benne a kérdőjel a személyét illetően.

A fájdalmas döntés után azonban pezsgőt bontottak, kicsit ünnepeltek is a lányok, hogy még mindig versenyben vannak. Emőke pedig élete egyik legjobb randiján vehetett részt, ami alatt elcsattant az első csók. Soron kívül Donald Trump átlépett egy határt, szellemi fogyatékosnak nevezte Kamala Harrist

Eddig csak szájra puszik csattantak el Zoltán és a lányok között, most viszont igazi csók is. Minden az arcukra volt írva, remekül érezték magukat a randi alatt, és Emőke megint bizonyította, mennyire vonzó nő.

Edinának van oka aggódnia, mert Emőke sok szempontból felülmúlhatja őt. Ez a privát tánc alatt sem volt másképp, noha Edina mindent beleadott, talán többet is, mint kellett volna, a lányokat is meglepte.

Edina nem tagadja, ő egy tüzesebb lány, és úgy érezte, itt az idő mindezt megmutatni. Bettina is rendkívül szexin táncolt, viszont a riválisa fogta magát, és beleugrott Zoltán ölébe, ami már sok volt Bettinek, szerinte nem tisztességes beleugrani egy férfi ölébe.

Magyar Péter bejelentette, milyen esetben mond le a mentelmi jogáról

Ismét Orbán Viktor miniszterelnöknek címzett egy levelet Magyar Péter, aki elárulta, mikor mond le a mentelmi jogáról.