Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,937 $

Döbbenetesen szexi volt A Nagy Ő Emőke, Jákob Zoltánt lenyűgözte

A Nagy Ő Emőke továbbra is az egyik esélyese a versenynek, bár még mindig nem kaphatta meg a várva várt privát randit.

...svg content...Fotó: TV2
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Jákob Zoltán egyre több lányhoz kerül közel, legutóbb Csengével váltott szájra puszit. Ráadásul Vanda is ott volt, aki nem csinált ebből jelenetet, mivel tudja jól, ez más lányokkal is benne lehet a pakliban.

Zoltán mindig úriemberként viselkedik, viszont Nati nyomulásával nem tudott mit kezdeni. Fogta magát a 20 éves lány, és szájon puszilta Zoltánt a magángépen, miközben Róma felé tartottak egy randira. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Enikő emiatt összezuhant, mert ő hozta meg a döntést, miután látta, a fiatal lány tarthatatlan. A drámák előtt Baywatch-fürdőruhában jelentek meg a lányok a parton, és remekül szórakoztak, Zoltán pláne.

Mindenki más és más módon igyekezett bemutatni életmentő tudását, voltak nagyon kreatívak is. Enikő is rendkívül vonzó volt, bár megint Emőke kapta a legnagyobb figyelmet, nagyon szexin mozgott.

Mintha csak a magyar Pamela Andersont láttuk volna magunk előtt, de Nati is kitett magáért, mint az általában lenni szokott. Vanda pedig szinte rá sem nézett Zolira, bár megjegyezte, inkább az ő szájához lett volna közel, mint a babúhoz.

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.