Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,910 $

Egyszerre három lány kente be naptejjel Jákob Zoltán testét (videó)

Jákob Zoltán nagyon jól érezte magát a tűző napon A Nagy Ő-ben, a lányok gyorsan feltalálták magukat.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Jákob Zoltán remekül érezte magát Vanda és Csenge társaságában, majd két szájra puszi is elcsattant. Mindkettő Csengével, aki egyre közelebb és közelebb kerül a milliárdos üzletember szívéhez.

Mindeközben Nati és Enikő között óriási dráma alakult ki, aminek a végén lehetséges, hogy a 20 éves lány húzza a rövidebbet, hiába utazhatott el Rómába Zoltánnal egy magángéppel. Nati sokat nem várt a szájra puszival, igencsak rámenősnek tűnt, addig Enikő totálisan kiborult. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Még a nagy pillanatok előtt a lányok Baywatch-fürdőruhába bújtak, aminek Zoltán örült, mert ebben a formában még nem láthatta a csajokat. Mindenki nagyon vonzó volt, majd eljött a naptej ideje.

A lányok nemcsak magukat kenték be fényvédővel, hanem Zoltánt is. Egyszerre hárman kenegették a lábait és a mellkasát, és ez megint egy olyan jelenet volt, amire nemigazán számított A Nagy Ő.

A lányok szerettek volna élni a lehetőséggel, és bizonyítani is, hogy igazán akarják Zoltánt. Ezt követően kezdődhetett meg a következő játék, mely szintén kalandosra, humorosra sikeredett, mindenki jól szórakozott.

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.