Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

A Kőgazdag fiatalok szereplője rohant bele ittasan Szalai Ádám luxusautójába

A focista kislányával pillanatokkal azelőtt szállt ki a kocsiból, hogy a zöld Tesla nagy sebességgel a Mercedesnek hajtott.

...svg content...Fotó: MTI/Máthé Zoltán
Baleset

Koós Alexandra

Szerkesztő

Szalai Ádám, a labdarúgó-válogatott nemrég visszavonult csapatkapitányának autóját összetörték szombat este Óbudán. Nem sokkal azután, hogy leparkolt a Mercedes AMG G63 típusú kocsijával, megjelent egy zöld Tesla, amely nagy sebességgel nekiütközött a járműnek.

Egy környékbeli arról nyilatkozott, neki azt mesélték, a Tesla sofőrje megpróbált gyorsan elhajtani, de többen hallották a csattanást és marasztalták őt. Hozzátette, a Mercedesben jelentős kár keletkezett, hamarosan pedig a rendőrök, a mentők és a tűzoltók is megérkeztek. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

A Blikk információi szerint a Teslát a TV2 Kőgazdag fiatalok című műsorában feltűnt üzletember, Tóth Attila vezette, akit megkerestek a balesettel kapcsolatban, de nem reagált. Szalai Ádám még mindig a történtek hatása alatt áll, nagy volt az ijedtség.

A Tesla vezetője ittas volt

„Rossz belegondolni, hogy húsz másodpercen múlhatott az életünk. Vilmos testvéremet látogattuk meg a családommal, érkezés után a hátsó ülésről kivettem a kislányomat és elindultunk a ház felé, pár pillanattal később valaki nagy sebességgel belecsapódott az autónkba”

– mondta.

Majd azzal folytatta: „Akkora volt az ütközés ereje, hogy a kocsim megrepesztett egy betonkerítést. A nagy ijedtség után visszaléptünk és láttuk, hogy a sofőr beszorult az autójába. Ittas volt, mi segítettük ki őt, és megvártuk a rendőrséget is”.

Az incidens kapcsán a Budapesti Rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy 2023. október 28-án 17 óra 50 perc körül, Budapest III. kerületében, a Szőlővész utcában egy autó nekiütközött egy parkoló gépkocsinak. Az autó 51 éves sofőrjével szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, őt a mentők könnyű sérüléssel kórházba vitték.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.