Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,940 $

Hegyes Berci megpörgette Tóth Andit, szenzációs volt (videó)

Ez a videó is csak azt bizonyítja, hogy Tóth Andi és Hegyes Berci komoly produkcióra készülnek a Tina Turner emlékkoncert kapcsán.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Andi a Dancing with the Stars előtt nem tanult táncolni, ám ennek ellenére úgy mozgott, mint egy profi. Alig pár hét alatt érte el ezt a szintet, ami mögött természetesen rengeteg munka volt.

Andreai Mangrával igaz barátok lettek, és ez csak dobott a felkészülésükön. Részben ennek is köszönhető a közös sikerük, és a mai napig őket tartják a legerősebb párosnak, hiába nyerte meg a harmadik évadot Csobot Adél, akinek nem mellesleg volt táncos múltja. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

Andi tehetsége önmagáért beszél, rendkívül sok potenciál van benne, valószínűleg nemzetközileg elismert táncos lehetett volna. Még mindig fiatal, és ugyan jelenleg nem ad koncerteket, néha kivételt tesz.

A Tina Turner emlékkoncerten is ott lesz, ahol nemcsak énekelni, hanem táncolni is fog. Andrei Mangrával kezdte meg a felkészülést, és nagyon örültek, hogy közösen dolgozhatnak, mert imádják egymást.

Andrei nemrég bejelentette, kénytelen átadni a helyét egy sérülés miatt. Hegyes Berci ugrik be a helyére, aki azonnal megpörgette Andit, és nem is akármilyen módon, mint azt látni fogjátok erre a linkre kattintva a videóban.

30 év börtönt kapott az amerikai házelnök férjére támadó férfi

Nagyon súlyos börtönbüntetést szabtak ki arra a férfira, aki 2022-ben Nancy Pelosi volt amerikai házelnök férjére támadt a saját otthonukban.

Már tudni, milyen edzőt keres a Ferencváros Sztankovics helyére

Sztankovics hirtelen távozása miatt a Ferencváros nehezebb helyzetbe került, de van kikből meríteniük, és lehetséges, egy sokkal nagyobb név ül majd a kispadon.