Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,964 $

Schobert Norbi Jr. kockás hassal üzent az Istenes Bence elleni bokszmeccs előtt

Schobert Norbi fia készen áll a harcra Istenes Bence ellen a Sztárbokszban, és minden bizonnyal kemény ellenfél lesz.

...svg content...Fotó: Instagram/Schobert Norbi Jr.
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi fia is igent mondott a Sztárbokszra, amiben eredetileg az édesapja is szerepelt volna. Végül egészségügyi okok miatt nem tudta vállalni a kihívást, amit sajnál, hiszen imád versenyezni és bokszolni.

Ugyanakkor egy ütés is végzetes lehet számára, ha az a szívére érkezne, így nem tehetett mást, minthogy átadja a helyét. A 18 éves fia viszont csúcsformában van, egészséges, és nagyon felkészült. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

Istenes Bence már keményen is üzent neki, de Norbi erre nem akar reagálni. Azt mondja, majd a ringben találkoznak, elvégre ott dől el minden, és Bence is tudja, hogy kemény ellenfele lesz a fiú személyében.

Mások azt mondják, Bence simán ki fogja ütni Norbit, és igen hamar. Ez valóban csak a ringben fog kiderülni, a többi nem más, mint találgatás, vagy ellenszenves viselkedés, ami mindkét oldalon jelen van egyes hozzászólók között.

Rubint Réka is nagyon büszke a fiára, hogy ilyen fiatalon megint egy nagy versenyben kap lehetőséget. Nyilván félti is őt, mert nem fejvédőben fognak harcolni, és Bence előre szólt, kicsit sem fogja őt kímélni.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.

Már tudni, milyen edzőt keres a Ferencváros Sztankovics helyére

Sztankovics hirtelen távozása miatt a Ferencváros nehezebb helyzetbe került, de van kikből meríteniük, és lehetséges, egy sokkal nagyobb név ül majd a kispadon.